Vervelen doe je je nooit in d'Uyterwaerde!

Vakantieverblijf d' Uyterwaerde ligt op knooppunt 56 van het bekende fietsroutenetwerk, dat heel Limburg doorkruist. Hier maak je korte, middellange of lange fietstochten, die je heerlijk weghalen van het drukke leven thuis.

Het Nationaal Park Hoge Kempen is met de Mechelse Heide en Connecterra geen onbekende voor wandelaars. Hier maak je heerlijk ontspannende wandelingen. Bovendien is het vakantieverblijf ook gelegen nabij het wandelgebied 'Maaswinkel', een schat aan ongerepte natuur!

Door de perfecte ligging zijn er ook mogelijkheden zat om per kajak een afvaart van de Maas in te lassen: actie en pret gegarandeerd!

Een dagje shoppen? Dan ben je op nog geen 4 kilometer verwijderd van Maasmechelen Village Outlet Shopping: wereldbekend in Europa!

Toeristische uitstapjes naar Bokrijk en Maaseik, naar Hasselt, Maastricht, Aken en Luik zijn perfect in te plannen: de steden en toeristische bezienswaardigheden liggen in een straal van nog geen 40 km. van je verblijf!

 

Klik op de nuttige links voor meer informatie, of neem gewoon contact met ons op: graag staan we je te woord voor meer informatie over de vele mogelijkheden tijdens je verblijf.